Brezplačen Windows 10 Education Upgrade

V okviru obstoječe EES pogodbe sklenjene z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport, je sedaj omogočena brezplačna nadgradnja Windows operacijskega sistema tudi vsem učencem in dijakom. Vsak učenec ali dijak je upravičen do 1 licence Windows 10 Education Upgrade, za uporabo na svojih domačih napravah.

Hitro in enostavno do brezplačne licence
Za distribucijo licence poskrbi ustanova sama, na spletnem portalu Kivuto. Storitev je brezplačna in enostavna za uporabo. Prvi korak je registracija v portal. V polje Agreement Number, vnesete št. EES pogodbe: 77408258.

Po uspešni verifikaciji se vam vzpostavi avtomatizirana spletna trgovina preko katere učenci in dijaki dostopajo za pridobitev aktivacijskega ključa in možnosti prenosa Windows 10 Education Upgrade.

Administratorjem spletne trgovine je omogočen stalen vpogled v dodeljene licence in na zahetvo možnost spremljanja analitik za vašo ustanovo.

POZOR: Licenca Windows 10 Education Upgrade je nadgradna licenca, pogoj za namestitev je predhodno nameščena ena od verzij operacijskega sistema Windows.