Loading Dogodki
23
avgust

Drugi prijavni rok za vpis v VSŠ

petek, 23. avgusta - petek, 30. avgusta

Vpišite se v višješolski študij strojništva ali avtoservisnega menedžmenta na Višji strokovni šoli Tehniškega šolskega centra Maribor.
Drugi prijavni rok za vpis na TŠC Maribor, Višjo strokovno šolo: od 23. avgusta do 29. avgusta 2024.

Število prostih mest bo objavljeno naknadno.

Vpis v Višjo strokovno šolo 2024/2025

DRUGI PRIJAVNI ROK

Podatki o prostih mestih bodo objavljeni do 23. avgusta 2024 na spletni strani vss-ce.com/vps.

Kandidati za vpis v višje strokovne šole se na prosta mesta lahko prijavite od 23. avgusta do 29. avgusta 2024 z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe vss-ce.com/vps.

Prijavite se po enakem postopku kot na prvem prijavnem roku. Izpolnjen prijavni obrazec natisnite s spletne strani in ga podpisanega pošljite skupaj z zahtevanimi dokazili:

  1. s priporočeno pošiljko Višješolski prijavni službi, na naslov: Višješolska prijavna služba, Šolski center Celje, Pot na Lavo 22, 3000 Celje, ali
  2. skeniranega na e-naslov: vps@sc-celje.si

Zadnji dan za prijavo je 29. avgust 2024. Po tem datumu vrstnega reda zapisanih višješolskih študijskih programov oziroma študijskih želja ni mogoče več spremeniti.

Višješolska prijavna služba bo do 23. septembra 2024 kandidate, ki so se za vpis prijavili z drugo prijavo, pisno seznanila z izidom izbirnega postopka. Kandidati, ki so izbrani na podlagi Prijave za vpis in o tem obveščeni s strani Višješolske prijavne službe, se na povabilo višje strokovne šole vpišejo do 1. oktobra 2024.

IZREDNI ŠTUDIJ

Za izredni študij se prijavljate in vpisujete po enakem postopku in v enakih rokih kot za redni študij.

Na še prosta vpisna mesta za izredni študij se lahko po drugem prijavnem roku vpišete neposredno na višjo strokovno šolo do 9. oktobra 2024.

Kandidati za vpis v izredni študij se lahko vpisujejo na še nezasedena vpisna mesta tudi po zaključku drugega prijavnega roka v skladu z razpisom.

Nezasedena vpisna mesta najprej zasedejo državljani Republike Slovenije in državljani članic Evropske unije, šele nato Slovenci brez slovenskega državljanstva in tujci. Šola bo na svoji spletni strani objavila način in izvedbo vpisa na nezasedena vpisna mesta.

 

Podrobnosti
Začetek: petek, 23. avgusta
Konec: petek, 30. avgusta
Dogodek kategorijaVišja strokovna šola
Organizator
Odgovorna oseba: TŠC Maribor, Višja strokovna šola
Telefon: 02/229-57-59
Email:
Spletna stran: www.tscmb.si