Arcont d.d.

ARCONT je vodilni proizvajalec bivalnih enot v Evropi – je proizvodni obrat podjetja CONTAINEX in del WALTER GROUP – Ena najuspešnejših zasebnih podjetij v Avstriji. Z več kot šestdesetimi leti tradicije in 700 sodelavci ponuja to podjetje tehnološko dovršene in energetsko učinkovite pisarniške, sanitarne in transpak kontejnerje.

Dijakom in študentom radi omogočimo opravljanje obvezne šolske ali študijske prakse. Prevladujejo dijaki in študentje strojništva, gradbeništva, elektrotehnike, mehatronike, lesarstva ali podobnih izobraževalnih smeri.. Praktikantom nudimo vso pomoč pri prvih korakih v svet dela in plemenitenju teoretičnih znanj s praktičnimi izkušnjami. Sodelovanje se pogosto nadaljuje v redno zaposlitev. Številni naši sodelavci so usposobljeni mentorji, ki na praktikante in nove sodelavce znajo prenesti svoja znanja in izkušnje. Praktikanti se lahko preizkusite na različnih področjih dela. Vašim željam bomo z veseljem prisluhnili.

Če vas zanima obvezno pripravništvo pri podjetju ARCONT, prosim izpolnite spletni obrazec ali pa nas pokličite: 02 56 44 207. Prav tako nam lahko kadarkoli pošljete vaš življenjepis na: kadri@arcont.si ali Arcont d.d., Kadrovska služba, Ljutomerska c. 29, 9250 Gornja Radgona. Potrudili se bomo, da bo vaša praksa potekala tako, kot vam bo najbolj ustrezalo.

Prezentacija ARCONT-  za študente

Prezentacija ARCONT- za dijake

Arcont promocijski film