Obvestilo za DIJAKE in STARŠE o ukrepih zoper koronavirus

Spoštovani.

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je sprejelo odločitev, da bodo vse šole od ponedeljka, 16. 3. 2020 najmanj 14 dni zaprte. Odpade tudi praktično izobraževanje pri delodajalcih. V tem času bodo dijaki in delavci šole doma, v samo izolaciji. Prosim, da v tem času upoštevate vsa morebitna navodila, predvsem, pa se izogibajte stikov in skrbite za higieno (umivanje rok, razkuževanje rok in površin).

Ta čas, ko boste doma, je namenjen pouku na daljavo. Učitelji bodo pripravljali učna gradiva, ki vam jih bodo posredovali ali preko spletnih učilnic (Moodle), preko elektronske pošte ali pa vam bodo poslali povezavo do mape, ki jo bodo ustvarili v oblaku, v njej pa vam bodo odlagali gradiva. Učitelji bodo na razpolago dnevno najmanj od 8.00 do 13.00. Prosim z vso resnostjo predelajte gradiva in opravite zadane naloge. Samo tako bomo lahko realizirali pouk in ne bo potrebno podaljšanje pouka v počitnice ali ob sobotah.

Dijake prosim, da elektronsko komunicirate med seboj. Če slučajno manjka kakšen e-naslov in kdo ne bi dobil dostopa do gradiv, prosim sošolce, da mu jih posredujejo.

Šola bo zaprta in ne bo mogoč stik z zaposlenimi. Vsa morebitna odprta vprašanja rešujte po elektronski pošti ali po telefonu z razredniki. Če bo potrebno, bodo razredniki naprej obveščali odgovorne.

Prosim, da še naprej spremljate javna občila, kjer bodo zagotovo objavljeni vsi potrebni napotki. Spoštujte in upoštevajte jih, da bo epidemija čimprej končana in se vrnemo v normalne tirnice.

Lep pozdrav,

Darko Kukovec, ravnatelj