Obvestilo za vse študente

Spoštovani študenti in študentke,

izteka se 2. teden online predavanj za prve letnike in nezadržno se bliža začetek predavanj za 2. letnike. Redno spremljam stanje in opažam, da delo preko spleta poteka v skladu s pričakovanji. Glede na to, da šola tudi v naslednjem tednu ostaja zaprta in bo najverjetneje ostala zaprta vsaj do 17. aprila 2020, bomo do preklica online izvajali vsa predavanja in vse laboratorijske vaje posameznih predmetov, kjer bo to mogoče. Pri predmetih, kjer ni mogoče opraviti LV na daljavo, se bodo le-te izvedle takoj, ko bo to zakonsko in fizično mogoče. Vsa navodila o delu preko spletnih orodij boste prejeli od posameznih predavateljev. Predavatelji vas bodo prav tako obvestili o sistemu preverjanja prisotnosti pri online študiju, pravila ostanejo enaka: 80% prisotnost za pristop k izpitu. Predavatelji vašo prisotnost sproti online zapisujejo v tabele, tako da vsi, ki še imate občutek »počitnic«, nemudoma pričnete z delom!

Referat bomo elektronsko odprli v ponedeljek, 30.3.2020 (referat@tscmb.si), tako da boste lahko tekoče posle opravljali na daljavo, dokumentacija se bo pošiljala preko mailov in kjer potrebno, preko pošte.

Ponovno vas opozarjam na pomembnost opravljanja iz strani predavateljev zahtevanega dela in sprotno opravljanje nalog. Vsa komunikacija med vodstvom VSŠ, predavatelji  in študenti mora potekati izključno preko šolskih naslovov @student.tscmb.si, uporaba ostalih mail naslovov je do nadaljnjega prepovedana – z njimi ne izkazujete svoje identitete – zato se bodo vsa takšna sporočila zavrgla. Če je med vami še kdo, ki še vedno nima urejen dostop do Office365 in s tem dostopa do svoje šolske pošte in naslova priimek.ime@student.tscmb.si, to v najkrajšem možnem času javite na ravnatelj.vss@tscmb.si.

Kakršnakoli vprašanja, povezana s študijem lahko naslovite na referat@tscmb.si. Trudili se bomo odgovoriti v najkrajšem času. Upajmo, da vse skupaj čim prej mine in se končno vrnemo v normalno življenje.

mag. Samo Čretnik
Ravnatelj VSŠ TŠC Maribor